Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

B2 Γαλλικά σε 9 μήνες από το μηδέν: Δείτε πώς - Μαρτυρίες


Δείτε μαρτυρίες σπουδαστών που κατάφεραν σε 8 μήνες με μηδενικές γνώσεις στα Γαλλικά να αποκτήσουν αναγνωρισμένο δίπλωμα Β2 και την δυνατότητα να συνεχίσουν για ακόμα ένα έτος για την απόκτηση του C1 / C2 ή και να συνεχίσουν στο εξωτερικό για ΔΩΡΕΑΝ μεταπτυχιακές σπουδές ή εργασιακές ευκαιρίες.


 
«Merci Chelmis»
    Τα φροντιστήρια Ε.ΧΕΛΜΗΣ  βρίσκονται πάντα δίπλα, όχι μόνο στους φοιτητές αλλά και στους εργαζόμενους, επαγγελματίες ή επιστήμονες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βελτιώσουν το επαγγελματικό τους προφίλ χάρη στην εκμάθηση μιας δεύτερης (ή και πρώτης) ξένης γλώσσας, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με εξαιρετικά αποτελέσματα και με μεγάλη ευελιξία ωραρίων και προγραμμάτων


    Να μερικές από τις μαρτυρίες των επαγγελματιών σπουδαστών μας:

« Επέλεξα να μάθω από το μηδέν γαλλικά στο εξειδικευμένο ΚΞΓ ΧΕΛΜΗΣ, κυρίως χάρη στα ευέλικτα  προγράμματά του σύμφωνα με το ωράριό μου, αλλά και στο συνδυασμό άριστης ποιότητας και λογικών τιμών των προγραμμάτων του. Μετά από 8 μήνες κατάφερα να πάρω το Sorbonne B2 με πολύ υψηλά ποσοστά βαθμολογίας και χωρίς να πιεστώ ιδιαίτερα! Συστήνω τα προγράμματα σπουδών Ε.ΧΕΛΜΗΣ ανεπιφύλακτα.»
 ΓΣ δημόσιος υπάλληλος

« Έμαθα γαλλικά σε ένα χρόνο κι απόκτησα το Sorbonne B2, κάτι που για πολλούς είναι αδιανόητο. Ξεπέρασα τις δυσκολίες που είχα κυρίως με τη γαλλική γραμματική χάρη στην οργανωμένη δουλειά των φροντιστηρίων ΧΕΛΜΗΣ, παρά τα δύσκολα και κυλιόμενα προγράμματα εργασίας που είχα.»
ΑΠ ιδιωτική υπάλληλος

« Έχω παρακολουθήσει 2 χρόνια μαθήματα γαλλικών στα φροντιστήρια Ε.ΧΕΛΜΗΣ αποκτώντας πέρυσι το Sorbonne B2  και φέτος το Sorbonne C1. Είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένη από την ποιότητα των μαθημάτων, τη συνεργασία μου με τους καθηγητές και την υποστήριξη που είχα σε όλη τη διάρκεια των σπουδών μου. Κατάφερα χωρίς ιδιαίτερο κόπο να συνδυάσω σπουδές, εργασία κι εκμάθηση γαλλικών με έγκυρα αποτελέσματα
ΕΜ ιδιωτική υπάλληλος

Δυνατότητα εξ αποστάσεως μαθημάτων μέσω πρωτοποριακής διαδικτυακής ψηφιακής αίθουσας - επικοινωνείστε για διευκρινήσεις !

Για άμεση επικοινωνία καλέστε ή αφήστε μήνυμα στο 6949124020 ( καλέστε και μέσω viber η αφήστε μήνυμα)  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις σχετικές με το πρόγραμμα.

 Κτήριο 1 Δημητρακοπούλου 66 Κουκάκι Αθήνα 117 42 ( Πλησιον Μετρό Φιξ ) 210- 9226817 Κτήριο 2 Αλεξάνδρου Πάντου 16 Καλλιθέα (Δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο) 210- 9226810 xelmis1@gmail.com facebook.com/xelmis www.xelmis.gr

Βρείτε μας στο facebook ΕΔΩ