Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Κατόρθωμα! Από το μηδέν B2 Γαλλικά σε 9 μήνες και μετά Γαλλία για ΔΩΡΕΑΝ σπουδές - Δείτε πώς!

Δείτε μαρτυρίες σπουδαστών που κατάφεραν σε 8 μήνες με μηδενικές γνώσεις στα Γαλλικά να αποκτήσουν αναγνωρισμένο δίπλωμα Β2 και την δυνατότητα να συνεχίσουν για ακόμα ένα έτος για την απόκτηση του C1 / C2 ή και να συνεχίσουν στο εξωτερικό για ΔΩΡΕΑΝ μεταπτυχιακές σπουδές ή εργασιακές ευκαιρίες.






Δυνατότητα εξ αποστάσεως μαθημάτων μέσω πρωτοποριακής διαδικτυακής ψηφιακής αίθουσας - επικοινωνείστε για διευκρινήσεις !
Μπορείτε να παρακολουθείτε τα μαθήματα και από ειδική εκπαιδευτική εφαρμογή από το κινητό ή το laptop σας !

Όντας φοιτήτρια στο Πάντειο πανεπιστήμιο στο τμήμα ΔΕΠΣ, η γνώση ξένων γλωσσών θεωρείται αναγκαία.
 Γι’ αυτό το λόγο επέλεξα να μάθω από το 0 τη γαλλική γλώσσα στο εξειδικευμένο Κέντρο ΧΕΛΜΗΣ, το οποίο είναι προσβάσιμο με μετρό, και κυρίως τα προγράμματά τους είναι ευέλικτα με το πρόγραμμα της σχολής. Έτσι, ξεκίνησα τα υπερεντατικά μαθήματα για να αποκτήσω το Sorbonne B2 . 
Το κλίμα στην τάξη ήταν πολύ πρόσχαρο και οι καθηγήτριες πλήρως καταρτισμένες και εξειδικευμένες. 
Δε δυσκολεύτηκα να ακολουθήσω την πορεία των μαθημάτων κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με αποτέλεσμα να αποκτήσω το Β2 σε 8 μήνες χωρίς κάποιο ιδιαίτερο άγχος.
Έπειτα, αφού είχα μια πολύ ωραία εμπειρία, και με τα παιδιά του τμήματος και την καθηγήτρια είχαμε δημιουργήσει καλές σχέσεις, αποφάσισα να συνεχίσω το Sorbonne C1, το οποίο δε δυσκολεύτηκα να το αποκτήσω και οι ώρες των μαθημάτων ήταν λιγότερες. Μετά από την κατάκτηση και του πτυχίου C1, αποφάσισα να τελειοποιήσω τις γνώσεις μου στα γαλλικά με το να ξεκινήσω προετοιμασία για το C2 Dalf.
 Όντως εντός 1 χρόνου ακολουθώντας τις υποδείξεις και τις συμβουλές της καθηγήτριάς μου, έδωσα για το πτυχίο, χωρίς ιδιαίτερο άγχος και χωρίς να αφήσω πίσω τις ακαδημαϊκές μου υποχρεώσεις. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους φοιτητές να ακολουθήσουν την πορεία μου. 
Σ.Χ.



Όταν είπα στις φίλες μου ότι σε ένα χρόνο θα έχω μάθει γαλλικά από το μηδέν και θα έχω πάρει μετά και πτυχίο Β2, γέλασαν.
 Τώρα σε λιγότερο από δύο χρόνια κατάφερα να πάρω το Β2, να συνεχίσω για το C1 και να έχω μάθει σωστά γαλλικά με τα υπερεντατικά μαθήματα και τη βοήθεια των καθηγητών στο εξειδικευμένο Κέντρο Χέλμης
Όταν μπήκα στο πανεπιστήμιο συνειδητοποίησα ότι η άριστη γνώση αγγλικών θεωρείται απαραίτητη τόσο στην ακαδημαϊκή όσο και στην κοινωνική πλευρά της ζωής. 
Μέσα σε 8 μήνες και σε συνεργασία με άρτια εξειδικευμένους καθηγητές και χωρίς ιδιαίτερο κόπο κατάφερα να επιτύχω στις εξετάσεις μου. 
Στη συνέχεια έχοντας δει το πολύ ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στους χώρους του εξειδικευμένου Κέντρου ΧΕΛΜΗΣ ξεκίνησα από το 0 γαλλικά - χωρίς καμία προηγούμενη επαφή – και χάρη στην πολύ καλή ομάδα καθηγητών που συγκροτεί το φροντιστήριο ΧΕΛΜΗΣ, κατάφερα σε 8 μήνες να αποκτήσω το Β2 στη γαλλική δομή και να συνεχίσω και στην προετοιμασία του C1.
Η.Α.

Είμαι φοιτήτρια του ΔΕΠΣ στο Πάντειο και φυσικά για να πετύχω τον στόχο μου και να μπω στο διπλωματικό έπρεπε να ασχοληθώ υπερεντατικά με τα γαλλικά για να φτάσω σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Έτσι με τη βοήθεια των καθηγητών του εξειδικευμένου Κέντρου Χέλμης πέτυχα στα γαλλικά μου. 
Παράλληλα εργαζόμουν το καλοκαίρι και τα γαλλικά μου με βοήθησαν στην καλύτερη επικοινωνία με ξένους, αλλά και στην γνωριμία με φοιτητές του εξωτερικού.
 Τα γαλλικά μου, φυσικά, θα με βοηθήσουν να συμμετέχω στο πρόγραμμα Erasmus και θα μου δώσουν ευκαιρίες στο εξωτερικό. 
Μ.Κ .
Το ταχυρυθμο προγραμμα εκμάθησης γαλλικών στα εξειδικευμένα Κέντρα Χέλμης είναι μια εμπειρία που θα συνιστούσα αναμφίβολα σε ολους τους φοιτητές που διεκδικούν σπουδές και εργασιακές ευκαιρίες στο εξωτερικό.
Πτυχία Γαλλικών: Δείτε τα στατιστικά φοιτητών μας σε σχέση με τα πανελλήνια 2017! 
Δυνατότητα εξ αποστάσεως μαθημάτων μέσω πρωτοποριακής διαδικτυακής ψηφιακής αίθουσας - επικοινωνείστε για διευκρινήσεις !

Για άμεση επικοινωνία καλέστε ή αφήστε μήνυμα στο 6949124020 ( καλέστε και μέσω viber η αφήστε μήνυμα)  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις σχετικές με το πρόγραμμα.

 Κτήριο 1 Δημητρακοπούλου 66 Κουκάκι Αθήνα 117 42 ( Πλησιον Μετρό Φιξ ) 210- 9226817 Κτήριο 2 Αλεξάνδρου Πάντου 16 Καλλιθέα (Δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο) 210- 9226810 xelmis1@gmail.com facebook.com/xelmis www.xelmis.gr

Βρείτε μας στο facebook ΕΔΩ