Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Κατόρθωμα! Από το μηδέν στα γαλλικά, σε 9 μήνες B2 και μετά στη Γαλλία για ΔΩΡΕΑΝ σπουδές

Μαρτυρία ενός σπουδαστή .


Κατα τη διάρκεια των Πανεπιστημιακών μου σπουδών στο τμημα Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ συνειδητοποιησα την αναγκαιότητα εκμάθησης γαλλικών τόσο για την ολοκλήρωση του αντικειμένου των σπουδών μου οσο και για μεταπτυχιακα Προγράμματα και ευκαιρίες που προσφέρουν οι γαλλοφωνες χώρες.
Έτσι αφου έκανα έρευνα αγοράς για ταχυρυθμα τμήματα σε προσιτή τιμή
 κατέληξα στο φροντιστήριο Χέλμης το Σεπτέμβρη 2013 , μετα απο παρότρυνση παλαιότερων σπουδαστών που είχαν ηδη αποκτήσει πτυχία τοσο στα Γαλλικά οσο και σε αλλες γλώσσες.

55 Πτυχία το σχολικό έτος 2015 - 2016 ! Δείτε τα ποσοστά ανα πτυχίο

Από το μηδέν, σε 3 χρόνια DALF C2 και μετά σε Γαλλικά Πανεπιστήμια
  Αν και διστακτικός στην αρχή, κατάφερα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και χωρίς να παραμελησω τις πανεπιστημιακές σπουδές μου, να αποκτήσω
- το πτυχίο Sorbonne B2 σε 9 μηνες (Μάιος 2014)
- το Sorbonne C1 σε 9 μηνες  (Μάιος 2015) και
- το Dalf C2 σε 9 μηνες  (Μάιος 2016).
(δείτε εδω τα στατιστικά)
Μεσα σ'ενα αψογο κλιμα συνεργασίας και χαρη στο καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και ιδιαιτερα την υποστήριξη της καθηγήτριας μου κυριας Ντεμιρη, έφτασα σε πολυ λιγο χρονικο διάστημα (3 ακαδημαϊκα ετη)να τελειοποιήσω τα γαλλικά μου, ξεκινώντας απο το μηδεν, τόσο στον γραπτο οσο και στον προφορικό λόγο.
 Τέλος, θέλω να τονίσω τη βοήθεια που μου δόθηκε απο το προσωπικό του φροντιστηρίου στην αναζήτηση γαλλικών Πανεπιστημίων και στη συμπλήρωση των σχετικών φακέλων
Αναμφίβολα,η απόκτηση των πτυχίων στα Γαλλικά μου εδωσαν την ευκαιρία να γίνω δεκτός στα πιο αναγνωρισμένα γαλλικα Πανεπιστήμια και να συνεχίσω τις σπουδές μου στη Γαλλία ΔΩΡΕΑΝ, δημιουργώντας ετσι νέες επαγγελματικες προοπτικές.
Το ταχυρυθμο προγραμμα εκμάθησης γαλλικών στα φροντιστήρια Χέλμης  είναι μια εμπειρία που θα συνιστούσα αναμφίβολα σε ολους τους φοιτητές που διεκδικούν σπουδές και εργασιακές ευκαιρίες στο εξωτερικό.
 Λ.Ρ.
Κτήριο 1  Δημητρακοπούλου 66 Κουκάκι Αθήνα 117 42  ( Πλησιον Μετρό Φιξ )
210- 9226817

Κτήριο 2 
Αλεξάνδρου Πάντου 16 Καλλιθέα  (Δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο)
210- 9226810     xelmis1@gmail.com  facebook.com/xelmis  www.xelmis.gr

Δωρεάν τα μεταπτυχιακά στη Γαλλία! Γαλλικά Β2 από το μηδέν σε 9 μήνες! Δείτε πώς !